menu close menu

Total Reset

09/13/2019 door Peer

Allergie Eliminatie wordt gedaan met de beproefde Total Reset Methode.

Allergie Eliminatie is de specialiteit van Totally Balanced!

Veel mensen hebben een of meerdere allergieën, hetgeen nog niet wil zeggen dat ze daar ook echt last van hebben. Het wordt pas echt lastig als je allergisch bent voor stoffen waar je bijna dagelijks mee in aanraking komt, thuis of op je werk. Denk maar eens aan hooikoorts. De last die je er van kan hebben uit zich vaak in vormen van hoofdpijn, misselijkheid, maag/darm klachten, of een of andere vorm van huiduitslag (eczeem). Maar er zijn nog veel meer aandoeningen die veroorzaakt kunnen worden door een allergie.

Vaak worden de symptomen van allergiereacties voor iets anders aangezien.

Ademhalingsproblemen als bij bronchitis, longontsteking en astma, maag- en darmklachten, spijsverteringsmoeilijkheden, acute buikpijn, constipatie, diarree, nier- of blaasontstekingen, verschillende soorten hoofdpijn, rugpijn, artritis, rusteloos gevoel in het been, concentratiestoornissen, hyperactiviteit, leerproblemen, huidaandoeningen zoals eczeem, steenpuisten en slecht helende wonden zijn slechts enkele voorbeelden.
Reacties op het milieu, zoals overgevoeligheid voor chemische producten, allergie voor stuifmeel, stof, huismijt, parfums, huidschilfers van dieren enz… zijn soms slechts een symptoom van een verborgen allergie en kunnen arts en patiënt op een verkeerd spoor brengen.

spiertest door Peter Vergroesen

De spiertest

De Total Reset Methode is bij uitstek geschikt voor het opsporen en het elimineren van allergieën. Met behulp van spiertesten worden de allergieën/overgevoeligheden opgespoord en met acupressuur worden ze geëlimineerd.

Er komen dus geen naalden, medicijnen of bloedonderzoeken aan te pas zoals bij de reguliere geneeskunst.

Door het elimineren van allergieën komen veel afvalstoffen vrij die door veel water te drinken het lichaam verlaten. Dit zorgt er voor dat het immuunsysteem ontlast.

*****
Wilt u via bloedonderzoek laten testen waar u allergisch/intolerant voor bent.
Of wilt u een voor en na behandeling test laten uitvoeren.
Dan kunt u dit via uw huisarts aanvragen bij Pro Health Medical in Weert.

*****

Laat uw allergieën en aan allergie gerelateerde klachten op een natuurlijke manier verdwijnen via de Total Reset Methode.

Veel informatie over, allergieën en alles wat daarmee samenhangt is te vinden op www.allergie-weg.nl

Verder staat er veel over welke therapieën werken, inclusief veel getuigenissen op www.welkegeneeswijzewerkt.nl

Peter Vergroesen, Total Reset Therapeut, allergie

Comments are closed.