menu close menu

In de huidige snelle tijd hebben veel mensen erg weinig tijd voor zichzelf en komen dus niet echt tot ontspanning. Een drukke baan, veel stress, weinig tijd om lekker te gaan sporten. En als er dan gesport wordt moet het snel en is het lichaam daar eigenlijk nog niet klaar voor. Het gevolg kan zijn dat er blessures ontstaan, wat vaak nog meer stress met zich meebrengt.

Maak eens tijd voor uzelf en gun uzelf een ontspannende massageMassage

Massage leidt tot soepele en goed functionerende spieren
en tot herstel van eventuele balans verstoringen.

Een balans verstoring uit zich vaak in bijvoorbeeld vermoeidheid, spierpijn, stijfheid of oedeem (vochtvorming). Regelmatig een massage verbetert de algemene gezondheid en vitaliteit. Massage ontspant de spieren, bevordert een gezonde bloedsomloop en de doorstroom van energie. Tevens wordt het lymfesysteem gestimuleerd zodat afvalstoffen gemakkelijker uit het lichaam afgevoerd kunnen worden. Massage werkt zowel preventief (minder kans op blessures) als curatief.

Er zijn veel soorten massages, zoals: sportmassage, ontspannings massage,  energetische massage, voetmassage, Ayurvedische massage.

Al deze massagevormen heeft Totally Balanaced in haar pakket.
Vaak zal een combinatie van deze massages gebruikt worden om zodoende te komen tot een holistische massage. Hierbij wordt dus niet alleen naar de klacht gekeken, maar naar het grotere geheel.

Voor een massage graag handdoeken meenemen.
– 3 x badlaken of badhanddoek (+/- 140 x 70 cm)

Let er op dat massages niet vergoed worden door je zorgverzekeraar!

NGS masseur